Förmånsavtal

Som medlem i föreningen kan du utnyttja flera olika rabatterade tjänster och produkter. Tack vare föreningens storlek och styrka kan vi erbjuda konkurrenskraftiga avtal som håller måttet.

Här nedan presenterar vi våra samarbetspartners. Du hittar mer information om avtalen och hur du tar del av dem under medlemssidorna.

OKQ8

Medlemmar i SäkerhetsBranschen får genom avtalet rabatt på ordinarie företagspris när de tankar på OKQ8:s stationer med OKQ8:s företagskort. Kortet kan användas på ca 700 stationer i Sverige.

Din Bil Skoda

Medlemmar i SäkerhetsBranschen får genom avtalet köpa och leasa bilar av Skoda till ett rabatterat pris. Avtalet gäller för SäkerhetsBranschens medlemsföretag hos samtliga Wolkswagen Group Sverige AB-auktoriserade Skodaåterförsäljare.

Wasa Kredit

Wasa Kredit erbjuder följande tjänster för SäkerhetsBranschens medlemmar

  • Upphandling genom SäkerhetsBranschens egna avtal eller via Wasa Kredit
  • Hjälp med avyttringen av begagnade fordon
  • Rådgivning
  • Förmånlig finansiering inklusive försäkring
  • Möjlighet att byta fordon när som helst
  • Rabatt på drivmedel
  • Rabatt på service och däck via Mekonomen
  • Hjälp med administrationslösningar

Bakgrundskontroller genom Acta Publica

Medlemmar i SäkerhetsBranschen kan köpa bakgrundskontroller till ett förmånligt pris av Acta Publica. Acta Publica har Sveriges största sökbara arkiv med rättsliga dokument, och använder sig av professionella researchers för att på kunders uppdrag sammanställa bakgrundskontroller.

Visma Collectors

Visma Collectors är specialiserade på att skapa effektiva betalningsflöden, och hjälper företag med betalningspåminnelser och inkassoärenden. Genom avtalet får du som medlem ett förmånligt pris på deras påminnelse- och inkassotjänst.

Nordic Choice Hotels 

Medlemmar i föreningen kan genom avtalet boka hotellrum genom Nordic Choice Hotels till ett rabatterat pris, och har även tillgång till flera andra förmåner, såsom kostnadsfri avbokning och sen utcheckning.

Elite Hotels Of Sweden

Medlemmar i föreningen kan genom avtalet boka hotellrum genom Elite Hotels Sweden till ett rabatterat pris.

Mirror - mKey

mKey är en unik produkt som gör det möjligt för ert företag att lagra inloggningsuppgifter, koder eller annan känslig information på ett tryggt, säkert och enkelt sätt. mKey är webbaserad och era användare har alltid tillgång till systemet på alla olika plattformar ni kan därför byta era koder regelbundet utan att behöva bekymra er över hur ni ska distribuera informationen.

Genom avtalet får du som medlem ett förmånligt pris på licensavgiften för produkten.